Kto by haruľu na Slovensku nepoznal a nemal rád, veď je
to recept našich starých mám. Preto tento recept pridávam na svoj blog pod stránku
Recepty našich predkov. V našej kuchyni veľmi obľúbený.
Suroviny: 1 kg očistených zemiakov, soľ mleté čierne
korenie, 1 vajce, 1 lyžica sladkej smotany, 10 dg hladkej múky, majoránka, cesnak pretlačený a masť na
pečenie.
Hmm, nějak jsem dostala hlad:-)))
OdpovedaťOdstrániť:-D tak do toho, treba urobiť :-D vďaka ♥
Odstrániťmy tam dávame ešte trocha majoránky
OdpovedaťOdstrániťAj my ale som ju zabudla napísať :-D......OSPRAVEDLNUJEM SA ! aj Janke
Odstrániťmoze byt zaujimavy recept, ale ja si neviem harulu pravu slovensku predstavit bez cesnaku a majoranky . No vsade iny zvyk to je jasne dobru chut vsetkym... vyskusam mozno nam zachuti prave tato Jana
OdpovedaťOdstrániťJasné že toto je pravá Slovenská haruľa aj s cesnakom aj s majoránkou.....už dopísané a ďakujem za upozornenie.
OdstrániťJaj.Mňam...Dlho som nemal ako žijem v cz.Asi keď si predstavim 15 rôčkov to bude...🤗
OdpovedaťOdstrániťmilujem zemiakové placky, škoda, že ste nedali postup
OdpovedaťOdstrániť:-D však to je haruľa :-D len musím písať tak aby to prekladač vedel preložiť, na môj blog chodí po recepty veľa ľudí z rôznych krajín....placky preloží haruľu nie :-D
Odstrániť