utorok, 24. apríla 2012

DIVOKÁ PANENKA

Divoká panenka

Suroviny :

Panenka z diviaka
cibuľa
cesnak
bravčová masť
sušené alebo ak sú čerstvé dubáky nakrájané
paprika mletá 
korenie nové celé
korenie mleté
soľ
zemiak

Ako príloha zemiaky varené.

Postup:

Na jemno nakrájanú cibuľku osmažíme na masti.


Panenku nakrájaj na plátky.


Na upraženú cibuľu pridáme mäso a popražíme.


Pridáme hríby.  



Popražíme a postupne pridáme koreniny a  pretlačený cesnak.



Panenka je raz dva hotová  ja mám radšej podliať a potom zahustiť nastrúhaným zemiakom.


Príloha varené zemiaky s petržlovou  vňaťou.


DOBRÚ CHUŤ !


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára