Suroviny: 500 g zemiakov, 2 vajcia, 150 g tvrdého syra,
soľ, majorán, mleté čierne korenie, masť na smaženie.
Postup:
Zemiaky ošúpeme a nastrúhame. Pridáme do nich
rozšľahané vajcia, soľ postrúhaný syr, mleté čierne korenie a majorán.
Na pomastenej panvici z oboch strán vyprážame malé placky.
Som veľmi rada keď je recept úspešný, chutí a udomácni
aj v inej kuchyni a veruže chutil Táničke, Alex aj Jerice .....tu je
foto.
Alex
Táničkine vylepšené medvedím cesnakom a šunkou . Určite vyskúšam.
Už se na ně těším, tohle je mé oblíbené jídlo.
OdpovedaťOdstrániťAmelie vďaka ♥
Odstrániťha un aspetto delizioso:)
OdpovedaťOdstrániťTroppo buone queste frittelle di patate.
OdpovedaťOdstrániťUn bacio :)
Hmm, takové dobroty já můžu:-))
OdpovedaťOdstrániťJarka, tak tieto vyzerajú veľmi lákavo
OdpovedaťOdstrániťDievčatá veľmi pekne ďakujem ♥
OdpovedaťOdstrániťdík , pekným víkend :-)
OdpovedaťOdstrániť