sobota 16. júna 2012

KURA NA PIVE


SUROVINY :

Kuracie mäso ( prsia , vykostené stehno )

Marináda : Olej , tmavé pivo , grilovacie korenie , vegeta , horčica, worčest. omáčka , mleté korenie , soľ .

POSTUP :

Do oleja pridáme vegetu.


 Worčester .

Kari korenie .


Horčicu.


 A ostatné prísady , nezabudneme pivo . Dobre premiešame .


Umyjeme mäso a dáme ho do marinády . Dobre premiešame . A ponecháme 24 hod v chlade postáť.


 Opečieme ho na rozpálenom oleji z oboch strán ( prudko ) .


  Dobrú chuť !
Ospravedlňujem sa za foto , kým som si stihla nachystať porciu na úvodné foto už skoro nebolo čo , len taký maličký kúsok mi nechali .




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára