pondelok, 15. júla 2013

ZEMIAKOVÁ HARUĽA



Kto by haruľu na Slovensku nepoznal a nemal rád, veď je to recept našich starých mám. Preto tento recept pridávam na svoj blog pod stránku Recepty našich predkov. V našej kuchyni veľmi obľúbený.



Suroviny: 1 kg očistených zemiakov, soľ mleté čierne korenie, 1 vajce, 1 lyžica sladkej smotany, 10 dg hladkej múky, majoránka, cesnak pretlačený a masť na pečenie.





6 komentárov:

  1. Hmm, nějak jsem dostala hlad:-)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-D tak do toho, treba urobiť :-D vďaka ♥

      Odstrániť
  2. my tam dávame ešte trocha majoránky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj my ale som ju zabudla napísať :-D......OSPRAVEDLNUJEM SA ! aj Janke

      Odstrániť
  3. moze byt zaujimavy recept, ale ja si neviem harulu pravu slovensku predstavit bez cesnaku a majoranky . No vsade iny zvyk to je jasne dobru chut vsetkym... vyskusam mozno nam zachuti prave tato Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné že toto je pravá Slovenská haruľa aj s cesnakom aj s majoránkou.....už dopísané a ďakujem za upozornenie.

      Odstrániť