pondelok, 10. septembra 2012

PEČEŇOVÉ MEDAILÓNKY

 
                                                                                                                                                                  Nie každý obľubuje pečeň. Má svojskú chuť ale keď je dobre pripravená je z nej delikatesa. A v tomto recepte delikatesa naozaj je, aj keď sa recept zdá nenáročný .
SUROVINY :

kuracia pečeň
grilovacie korenie
strúhanka
olej

POSTUP:

Pečeň si po umytí a usušení nakrájame. Posypeme grilovacím korením aj z jednej aj z druhej strany.
Obalíme v strúhanke.


Poukladáme na zapekaciu misu alebo pekáč na ktorom je potretý  olej. Ešte posypeme grilovacím korením a trošičku podlejeme vodou ale len málo!


Prikrijeme alobalom a dáme do predhriatej rúry na 180 C piecť na 15 minút .
Po 15 minútach alobal odstránime a ešte pečieme 15 minút.



DOBRÚ CHUŤ !



6 komentárov:

  1. Játra já můžu :)Vypadá to lákavě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám rada v každej forme kuraciu pečienku, recept vyzerá ozaj nenáročný a veľmi chutný. Ďakujem, určite vyskúšam. Tereza

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mám tiež rada a páči sa mi tvoj receptík :-)

    OdpovedaťOdstrániť