streda, 17. decembra 2014

TATRANSKÉ DANČIE STEHNO NA CIBULI





Budeme potrebovať stehno nakrájané na plátky, soľ, rasca mletá, mleté čierne korenie, cesnak 4 strúčky pretlačené, cibuľa nakrájaná na rezančeky, bravčová masť, vývar na podliatie.
Nakrájané plátky mierne naklepeme, natrieme cesnakom, okoreníme, osolíme posypeme mletou rascou. Na rozpálenej bravčovej masti opražíme obe strany.

Pekáč pomastíme poukladáme plátky mäsa, podlejeme vývarom. Na povrch poukladáme nakrájanú cibuľu. Na vrch pekáča dáme alobal a necháme mäso v rúre na 180 C . Keď je mäso mäkké odstráň alobal a nechaj  zapiecť. 




                                    Dobrú chuť.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára