Linecké srdcia ,,,,klasika, nesmie chýbať na vianočnom
stole.
120 g práškového cukru, 380 g hladkej múky, 280 g
Palmarínu, ríbezľový džem na zliepanie.
Palmarín zmäknutý, múka a práškový cukor vypracujeme
cesto. Necháme 24 hod postáť na chladnom mieste.
Na doske rozvaľkáme cesto na hrúbku 4 mm, vykrajujeme
. Poukladáme na plech na ktorom je už papier na pečenie a pečieme pri
teplote 150 C asi tak 6 – 9 min.
Vychladnuté natierame ríbezľovým džemom a zliepame.
Navnadila si ma, tiež sa chystám, no nie a nie začať, stále chodím neskoro z práce a to som zrelá tak do postele.
OdpovedaťOdstrániťMaj krásne sviatky.
Emily
Emily aj pre teba krásne a pokojné sviatky a vďaka za návštevu , potešila ♥
Odstrániť