štvrtok, 19. decembra 2013

LINECKÉ SRDIEČKA




Linecké srdcia ,,,,klasika, nesmie chýbať na vianočnom stole.




120 g práškového cukru, 380 g hladkej múky, 280 g Palmarínu, ríbezľový džem na zliepanie.

Palmarín zmäknutý, múka a práškový cukor vypracujeme cesto. Necháme 24 hod postáť na chladnom mieste.






Na doske rozvaľkáme cesto na hrúbku 4 mm, vykrajujeme . Poukladáme na plech na ktorom je už papier na pečenie a pečieme pri teplote 150 C asi tak 6 – 9 min.

Vychladnuté natierame ríbezľovým džemom a zliepame.




2 komentáre:

  1. Navnadila si ma, tiež sa chystám, no nie a nie začať, stále chodím neskoro z práce a to som zrelá tak do postele.
    Maj krásne sviatky.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Emily aj pre teba krásne a pokojné sviatky a vďaka za návštevu , potešila ♥

      Odstrániť