Jednoduchšie to viac nejde, vynikajúci hrnčekový koláč s vôňou
hrušiek a škorice.
Potrebujeme
1 hrnček kryštálového cukru
1 hrnček mlieka
1/2 hrnček oleja
2 vajíčka
1 balenie prášku do pečiva
2 hrnčeky polohrubá múka
hrušky zrelé, 2 balenia vanilkového cukru, 1 PL mletej
škorice.
Hrnček 250 ml, plech 38 x 25 cm.
Všetky suroviny spolu zmiešame, vylejeme na plech. Hrušky
nakrájame na plátky, ak sme ich nebielili, tak ich ukladáme do cesta dole kožou.....obalíme
ich v škorici a vanilke.
Vložíme do rúry a pečieme pri 180°C 30 až 35 min.
Dobrú chuť J.
Grazie! Una buonissima torta :)
OdpovedaťOdstrániťUna fetta la mangerei volentieri adesso!
Un bacio
Grazie Daniela, credo che faccio molto simile a un estraneo :-)
Odstrániťvyzeraa uuzasne
OdpovedaťOdstrániťĎakujem aj za návštevu :-)
Odstrániťaj tento koláč je krásny a poriadne lákavý, čakaj ma! :)
OdpovedaťOdstrániť