SUROVINY :
50 g Hliva ustricová čerstvá
250ml smotana na varevie
0,5 lit. mlieko
1 ks cibuľa
3 strúčiky cesnaku
1 kav. lyž. sladká paprika mletá
čierne korenie, rasca mletá . kari korenie, soľ, vegeta
2 pol . lyž. múka hladká
POSTUP :
Umytú hlivu nakrájame na pásiky.
Cibuľu nakrájame do hrnca dáme olej a popražíme cibuľu . Ak je do zlatista upražená pridáme hlivy , zamiešame a podusíme .
Pridáme cesnak .
Keď je hliva udusená podlejeme vodou a pridáme koreniny .
V mlieku si rozmiešame múku , prilejeme smotanu.
DOBRÚ CHUŤ !
Tento komentár bol odstránený autorom.
OdpovedaťOdstrániťv
OdpovedaťOdstrániťelmi dobre
ďakujem :-)
OdpovedaťOdstrániť