10 ks väčších šampiňónov,
3 vajíčka, soľ , hladká múka, strúhanka, olej na smaženie.
PLNKA :
125 dkg bryndze, 1 vajíčko, 2 polievkové lyžice hladkej múky, pažítka nakrájaná na drobno.
POSTUP :
Šampiňóny očistíme. Odstránime nožičku a ošúpeme.
Bryndzu vymiešame spolu s vajíčkom , múkou a nasekanou pažítkou .
Šampiňóny vyplním plnkou.
Obalím v múke.
Vypražím na rozpálenom oleji.
DOBRÚ CHUŤ !
Plněné žampiony to je pohádka,moc se Ti povedly...:-)
OdpovedaťOdstrániťSoni, vďaka ♥
OdstrániťJaruško to je supr recept, to musim vyzkoušet. S brynzou jsem ještě nedělala.... no po pravdě, dělám je plněný jen s mletým masem, který smíchám s těma nožičkama.... jinou náplň jsem ještě nezkoušela:-)))
OdpovedaťOdstrániťAjka
Ajka vyskúšaj určite bude chutiť :-) .
OdstrániťTeraz som objavila recept ktorý ponúkla Anka ci Jaruska karfiol plnený mäsom musím to vyskúšať ale aké dala mleté mäso bravčové hovädzej či teľacie ? Asi take ktore je najmakksie po vyprazeni pozdravujem a napis Ako dalej Sonia
OdstrániťSonička , ďakujem :-) .
OdpovedaťOdstrániťBellissimo!!! ^^
OdpovedaťOdstrániťRika , grazie :-).
OdpovedaťOdstrániťMňam! Miluju houby, navíc ještě smažený a s náplní :)) Sbíhají se mi sliny :D
OdpovedaťOdstrániť:D Catalina , aj ja hríby zbožňujem a ešte radšej zbieram :-) .
Odstrániťmoje obľúbené, mňam :-)
OdpovedaťOdstrániť:-)aj moje
Odstrániť