Marináda: Borievky roztlačené, roztlačený cesnak, mleté čierne korenie, rasca mletá, mletá sladká paprika môže byť aj štipľavá každému podľa chuti, bazalka drvená, červené vínko, soľ a olej.
Jelenie
karé nakrájame na plátky, naklepeme.
Urobíme si marinádu a mäso
na 24 hodím ponecháme v marináde. Uložené v chlade.
Na rozohriatom disku plátky opečieme. Použijeme marinádu.
Môžeme pridať aj zemiaky.
Dobrú chuť !
Marinádu z borůvky jsem ještě nedělala... a z jeleního zatím jen guláš:-))) Ale ta příprava na grilu je fantastická, to teda koukám, ten disk je fakt super!:-))
OdpovedaťOdstrániťAjka
Ajka vyskúšaj.....ten disk je lepší ako gril.
OdstrániťJežííííš to musí být šíleně dobrá dobrota :o) Martina
OdpovedaťOdstrániťVďaka Martia ♥ máš pravdu je to delikatesa.
OdstrániťWow!!! Questo piatto è molto appetitoso!!!
OdpovedaťOdstrániťE' molto bello anche il cane! ^_______^
Grazie Rika ♥
OdstrániťHm...jelenie mäsko, super, ale ten disk ma zaujal viac. Ta príprava na ňom je veľmi zaujímava. V strede šťavička a po okrajoch susíš, to mäsko musí byť famózne. Krásne dni prajem.
OdpovedaťOdstrániťMery vďaka, máš pravdu je vynikajúce :-)
Odstrániť