Bielka vyšľaháme do tuha .
Postupne vmiešame múku s práškom do pečiva a olej. A nakoniec sneh z bielkov. Už len zľahka vareškou premiešme. Cesto vylejeme na plech na krorí sme dali papier na pečenie a dáme piecť do vopred predhriatej rúry na 170C. Pečiem na malom plechu 25cm X 37cm alebo tortovej forme .
Uvaríme puding podľa návodu. Ponecháme vychladnúť a stiahneme kožu.
Maslo vyšľaháme a postupne pridávame po lyžičkách puding. Dobre do hladka vyšľaháme.
Krém natrieme na vychladnuté cesto. Poukladáme na povrch ovocie.
Želatínu urobíme podľa návodu na obale . Polejeme povrch koláča. A to postupme najskôr nalejeme 10 lyžíc a necháme stuhnúť, znovu polejeme a necháme stuhnúť a tak postupne. Ak by sme naliali želatinu naraz veľmi dlho by tuhla a mohlo by sa stať že by presiakla na dno formy.
Dobrú chuť !
To je ale dobrota!!!! Kde sa vzal ten názov PUDINGOŠ?
OdpovedaťOdstrániť:-) mončika moje deti tak nazývajú všetky koláče ktoré majú plnku z pudingu :-) ďakujem .
OdpovedaťOdstrániťMa come sono belli...mi piacciono tantissimo :)
OdpovedaťOdstrániťBravissima!
Grazie mille Daniela, mi piacque :-).
OdstrániťJarka, obidva zákusky sú nádherné a tá krásna želatína, mne sa taká ešte nevydarila, obdivujem :-)
OdpovedaťOdstrániťYwka ďakujem , ale na kiwi nie až tak 100% mala som len jedno balenie citrónovej želatíny chutila vynikajúco oveľa viac bola chutnejšia ako tá červená.
Odstrániťtak tá červená je fakt nádherná, prídem na zácvik :-)
OdstrániťPríď som doma :-)
OdstrániťI v cukrárně by koukali, jak máš ty zákusky krásné:-))
OdpovedaťOdstrániťAjka
Ajka veľmi pekne ďakujem za kompliment :-) potešil.
OdstrániťAhoj Akeber, řezy vydají nádherně!! Recept v létě vyzkouším!!!
OdpovedaťOdstrániťAlis veľmi pekne ďakujem, určite neobanuješ .-)
OdstrániťJarka, neviem sa vynadívať na ten krásny rez želatíny na tom malinovom koláčiku..:) Robím podobný koláč, ale tak nádherne nakrájať sa mi ešte nepodaril.
OdpovedaťOdstrániťEvička, ďakujem aj ja mám problém s krájaním koláčov ale viac čokoládové polevy :-) to je pre mňa hrôza .
OdstrániťTedy to vypadá nádherně až škoda se do toho zakousnout :o). Musí to být ale dobrota :o) Martina
OdpovedaťOdstrániťMartia ďakujem , áno e to veľmi veľká dobrota . U nás vždy raz dva fuč :-) .
OdstrániťBELLISSIMi!!!!! ^___________^
OdpovedaťOdstrániťRika ďakujem :-) .
OdstrániťJarka, su prekrasne....krajsie ako z cukrarne...tie farby...krasa:)
OdpovedaťOdstrániťAdrika ďakujem, tú farbu urobil nálev s černíc ten som použila do želatíny.
OdstrániťTe ha quedado delicioso y lindo me encanta,super genial,abrazos y abrazos.
OdpovedaťOdstrániťGracias Rosita y su alabanza me hace feliz. Šanielsko Saludos, hermoso país :-).
OdpovedaťOdstrániťAhoj,vyzerà to skvele,idem ho hneď urobiť,len skočím pre želatìnu.ďakujem za recept.
OdpovedaťOdstrániťAhoj, som rada že Ťa recept zaujal a verím že sa podarí a bude chutiť :-)
OdstrániťTen s kiwi robievam synovec ho zboznuje je supeer
OdpovedaťOdstrániťJa viem :-)
Odstrániťprosím vas kde davam ten olej??
OdpovedaťOdstrániťDo cesta, keď sa vyšľahá cukor a žĺtka.....pridáme olej, múku a prášok do pečiva. Idem opraviť, ďakujem za upozornenie.
Odstrániť