Stránky

nedeľa 7. októbra 2012

VYPRÁŽANÉ PLNENÉ ŠAMPIŇÓNY



SUROVINY :

 10 ks väčších šampiňónov,
 3  vajíčka, soľ , hladká múka, strúhanka, olej na smaženie.

PLNKA :

125 dkg bryndze, 1 vajíčko, 2 polievkové lyžice hladkej múky, pažítka nakrájaná na drobno.

POSTUP :

                                   Šampiňóny očistíme. Odstránime nožičku a ošúpeme.

Vnútro vydlabeme lyžičkou, dávaj pozor aby sa nepolámal. Ja nožičky a vnútro ktoré vydlabem nevyhadzujem. Popražím cibuľku a na cibuľke podusím . Zalejem rozšľahaným vajíčkom.


                          Bryndzu vymiešame spolu s vajíčkom , múkou a nasekanou pažítkou .


                                                    Šampiňóny vyplním plnkou.


                                                             Obalím v múke.


                                                         Vo vajíčku a v strúhanke.




                                                   Vypražím na rozpálenom oleji.


                                                            DOBRÚ CHUŤ !


12 komentárov:

  1. Plněné žampiony to je pohádka,moc se Ti povedly...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jaruško to je supr recept, to musim vyzkoušet. S brynzou jsem ještě nedělala.... no po pravdě, dělám je plněný jen s mletým masem, který smíchám s těma nožičkama.... jinou náplň jsem ještě nezkoušela:-)))
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ajka vyskúšaj určite bude chutiť :-) .

      Odstrániť
    2. Teraz som objavila recept ktorý ponúkla Anka ci Jaruska karfiol plnený mäsom musím to vyskúšať ale aké dala mleté mäso bravčové hovädzej či teľacie ? Asi take ktore je najmakksie po vyprazeni pozdravujem a napis Ako dalej Sonia

      Odstrániť
  3. Mňam! Miluju houby, navíc ještě smažený a s náplní :)) Sbíhají se mi sliny :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Catalina , aj ja hríby zbožňujem a ešte radšej zbieram :-) .

      Odstrániť