Svieži nepečený koláč. Robievala nám ho moja mama a ja ho
teraz robievam mojim drobcom ♥J♥ .....kto by ho nepoznal ? u nás pod
názvom „jahodová bomba“.
Suroviny: kyslá smotana, vanilkový cukor, práškový cukor,
piškóty, jahody. Na 1 kyslú smotanu 1 polievková lyžica práškového cukru a 1
balenie vanilkového cukru. Množstvo piškót a kyslej smotany závisí od
veľkosti formy v ktorej sa rozhodneme tortu urobiť.
Na dno poukladáme piškóty, trošku na hustejšie. Smotanu
zmiešame s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom . Polejeme piškóty
smotanou. Potom poukladáme umyté jahody a na jahody znovu piškóty a smotanu.
Musíme si smotanu rozdeliť tak ,aby nám vyšla na všetky vrstvy piškót. Ponecháme v chlade na 24 hod odstáť. Povrch ozdobíme. Prajem dobrú chuť!