Recept som našla v kuchárskej knihe od Vladimíra Doležala , Zverina, ryby, morský živočichové. Zaujal ma hlavne svojou jednoduchosťou.
SUROVINY :
600 g jelenieho karé, 80 g masti, 80 g masla, 80 g mandariniek, 80 g šampiónov, 200 ml šľahačkovej smotany, 1 polievková lyžica hrozienok, 1 polievková lyžica hladkej múky, soľ .
POSTUP:
Z karé nakrájame plátky, naklepeme, posolíme, pokoreníme . Opečieme na masti.
Šanpiňóny očistíme, nakrájame .
Orestujeme na masle.
Pridáme sladkú šľahačkovú smotanu.
Hrozienka.
A povaríme za stáleho miešania .
Podávame so zemiakmi.
Plátky polejeme šampiňónovou omáčkou , ozdobíme mandarinkou . Dobrú chuť !
Vypadá to zajímavě :)
OdpovedaťOdstrániťLenka , ďakujem .
OdstrániťSembra molto buono!!! ^^
OdpovedaťOdstrániťMa come mai si chiama Mozart? ^^
Non so, che ne dite di una deliziosa ricetta :-) Mozart aria è dal libro, e c'era un tale nome.
OdpovedaťOdstrániťTo musela být ale dobrota :o) Martina
OdpovedaťOdstrániťMartia , bola ....už len bola dobrota .Ďakujem :-) .
OdpovedaťOdstrániť