tag:blogger.com,1999:blog-8232759205681330360.post5831299865156833594..comments2024-01-08T07:06:18.038-08:00Comments on Mamka varí ♥ : SYROVÁ ROLÁDAAkeberhttp://www.blogger.com/profile/04915847470037098303noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8232759205681330360.post-88865374351944908242016-12-15T14:13:57.937-08:002016-12-15T14:13:57.937-08:00Tu vždy nájdem niečo doréTu vždy nájdem niečo doréerzethttps://www.blogger.com/profile/00665293285165551574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8232759205681330360.post-87879249756086521622014-01-09T13:57:34.405-08:002014-01-09T13:57:34.405-08:00Jarka ďakujem, aj ja som pred tým robievala tak že...Jarka ďakujem, aj ja som pred tým robievala tak že som syr varila ale toto je oveľa jednoduchšie určite vyskúšaj neobanuješ :-) .Akeberhttps://www.blogger.com/profile/04915847470037098303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8232759205681330360.post-88899158307054478772014-01-09T13:55:41.933-08:002014-01-09T13:55:41.933-08:00Ahoj Riki.... prvá fotka teda rezy sú krájané po s...Ahoj Riki.... prvá fotka teda rezy sú krájané po stuhnutí ale viď. roládu v celku na papieri tam je roláda hneď po zrolovaní. Nebola najtvrdšia ale keď som ju dala do chladničky pekne stuhla a dala sa perfektne krájať aj na misy po vybratí z chladničky sa neroztekala,,,,,,,, myslím že pre to že bola v mrazničky ....to je dôvod, preto sa ti roztekala. Aj maslo robí svoje. Ja používam len 82 % tukom živočíšnym nie rastlinným. Treba dávať pri kúpe masla pozor ! aj 82% a s kódom Slovensko nemusí byť naše Slovenské ....zväčša je to maslo Poľské a 82% tuku je rastinného a to je zlé aj do plniek aj do mrazničky preto lebo obsahuje veľa vody. Neraz som sa oklamala...Tescko ho predáva v červenom balení, býva zvyčajne v dobrej zľave a ľudia naletia. Držím palce, určite sa vydarí :-) a vďaka.Akeberhttps://www.blogger.com/profile/04915847470037098303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8232759205681330360.post-22717006180447795132014-01-09T12:45:01.033-08:002014-01-09T12:45:01.033-08:00Ahoj Jarka. Roláda vyzerá veľmi dobre. Ja som na n...Ahoj Jarka. Roláda vyzerá veľmi dobre. Ja som na nový rok tiež robila, a konzumovala sa v ten den, takže rýchlo do chladničky, potom do mrazničky, no hrôza. Mala totiž 24h stát v chlade. Tá tvoja je odfotená už schladená? Moja ked stále v teple, tak dosť zmäkla...možno aj preto, lebo bola v mrazničke? No ale hosťom tak chutila, že teraz na dalšie stretko mám roladu urobiť :-D. Ak je tvoja aj po vybratí taká pevná, tak urobím tvoju. Martinahttps://www.blogger.com/profile/16014886318288467804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8232759205681330360.post-5820345384595402762014-01-09T04:15:37.617-08:002014-01-09T04:15:37.617-08:00Jarka, tak na tento recept sa pozerám už veľmi dlh...Jarka, tak na tento recept sa pozerám už veľmi dlho. Našla som podobný na Vareche. Ja som robievala syrovú roládu tak, že som hrudu syra varila v mikroténovom sáčku a potom som ho rozvaľkala. Ale akosi sa mi to znepáčilo, to varenie v sáčku, tak vyskúšam túto Tvoju verziu.jarmilahttps://www.blogger.com/profile/04903121750220653265noreply@blogger.com